Over Vera

Vera Lötters

Vera Lotters

Mijn naam is Vera Lötters. Zo’n twaalf jaar geleden maakte ik kennis met biodanza en was meteen geraakt door wat de combinatie van muziek, beweging en contact in mij teweegbracht. Ik heb vele workshops gevolgd en ben sinds 2010 student aan resp. de biodanzascholen van Rotterdam en Utrecht. In januari 2018 ben ik afgestudeerd.

Magische Mix

In biodanza komen voor mij veel liefdes samen: muziek, beweging, verbinding, bewustwording en spiritualiteit. Ik heb een grote passie voor muziek. Op mijn 11e ging ik op pianoles en was meteen verslingerd aan het instrument, hetgeen leidde tot een latere pianostudie. Bewegen doe ik dagelijks: zwemmen, fietsen, wandelen, dansen en sporten bij FemmeGym. Beweging geeft me energie en inspiratie en zorgt ervoor dat ik uit mijn gedachten ga en in mijn lijf kom. Soms ren ik te hard door met alles en heb ik rust en stilte nodig om weer bij mezelf te komen. Dan wil ik even niks ‘moeten’, lekker aanrommelen in huis of op de bank liggen met boek, kat en chocola. Gelukkig is er veel liefde in mijn leven. Ik hou van mijn familie en vrienden en voel me verbonden met de mensen om mij heen. Sinds mijn dertigste heb ik talrijke workshops en trainingen gevolgd op het gebied van bewustwording, zingeving en spiritualiteit. Natuurlijk ervaar ik ups & downs in mijn leven en is het hele menselijke spectrum van emoties mij bekend. Ik leef en ga mijn weg in vertrouwen. Biodanza is voor mij een totaalervaring, een combinatie van alle elementen hierboven. Een magische mix van muziek, dans, ontmoeten en zijn. Een levenselixer dat ik graag met de wereld wil delen. 

Biodanza voor vrouwen (2016)

Ik ben geboren op 8 maart, dat is Internationale Vrouwendag. Onderwerpen op het gebied van vrouwen (gezondheid, gelijkwaardigheid, gelijke rechten en kansen, verschillende culturen, ontwikkeling, empowerment) hebben mijn grote interesse. Met biodanzalessen voor vrouwen draag ik graag bij aan een wereld waarin vrouwen van alle leeftijden en culturen volledig tot hun recht komen en een (veer)krachtig leven kunnen leiden. NB De lessenserie met de vrouwengroep op zaterdagmiddag is in december 2016 afgerond en gestopt.

Vera Lötters – Marketing & Communicatie

In mijn beroep van marketingcommunicatie adviseur/online marketeer ben ik werkzaam in de sectoren gezondheid, welzijn en cultuur. Meer weten? Info: www.veralotters.nl en www.linkedin.com/in/veralotters.

Life is a dance between making it happen and letting it happen ~ Ariana Huffington